Bubbelmobiel

Tel: 03 500 99 09
Shop navigation

De neus verraadt dominante aroma's van lentebloesem en citrusvruchten. Op de achtergrond van deze fijne geuren kan je tevens een vleugje mango herkennen.
De indruk van een goed gebalanceerde, frisse smaak wordt gewekt van zodra je de wijn proeft. Een delicaat evenwicht tussen de frisse zuren en de ronde fruitigheid is het handelsmerk van onze witte fuga vino. Noch te droog, noch te zoet, perfect in harmonie. De compositie is zorgvuldig geselecteerd om deze complexe veelvuldigheid te bekomen en dat maakt dat deze witte wijn op zichzelf kan worden gedronken alsook als ideale begeleider kan geschonken worden bij gerechten. Het zijn deze eigenschappen die maken dat deze wijn ieders' smaak kan bekoren.
Vino fuga wit wordt het best koud geserveerd bij een temperatuur van 5 - 7 C. De frissen zuren scherpen niet enkel de eetlust maar zijn op zichzelf ook heerlijk om van te genieten.
Daar veelvuldigheid één van de speerpunten doorheen het fuga gamma hoort te zijn, kan een fles worden gedronken bij eender welke gelegenheid waar een heerlijke, betaalbare wijn wordt geappreciëerd. Buiten je eigen persoonlijke pleziertje na een harde dag werk, zijn familiefeesten, tuinfeesten, barbecues of recepties andere voorbeelden van uitgelezen gelenheden.

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :