Bubbelmobiel

Tel: 03 500 99 09
De mobiele aandachtstrekker op uw evenement

Stijlvolle omkadering voor uw feest in en rond Mechelen

Wanneer u op een babyborrel, doopsel, tuinfeest of andere feestelijke gelegenheid uw gasten wilt verrassen, is de mobiele (cava, wijn en cocktail)bar De Bubbelmobiel uit Rumst, bij Mechelen, een goed idee. Sprankelende bubbels, gin-tonic en uitmuntende rode en witte wijnen kunnen probleemloos worden geserveerd. De omgebouwde bestelwagen en onze retro trailer zijn exclusieve cava-, wijn- en cocktailsbars. Daarbij schikt de Bubbelmobiel zich naar de juiste omkadering en beleving aan de hand van leuke tafeltjes, stoelen en partytenten. Op die manier wordt deze een ware publiekstrekker waar uw gasten gezellig kunnen vertoeven.

Op eender welke locatie in Vlaanderen schenkt de Bubbelmobiel uit Rumst uw gasten een glaasje cava in een verrassend, exclusief en boeiend kader. Geen gesleur met togen, dankzij Marie-Luce en Eddy kan u overal genieten van de overheerlijke cava’s, champagnes, rode wijnen en witte wijnen. Maar ook frisdrank, bier en cocktails worden geserveerd. U kan de Bubbelmobiel ook inhuren als Gin-tonicbar.

De individuele wensen en tevredenheid van de klant staan centraal. Als u nog met vragen zit over de Bubbelmobiel, aarzel dan niet om contact op te nemen.