Bubbelmobiel

Tel: 03 500 99 09
Zorgvuldige selectie wijnen

Van Chardonnay tot Merlot 

Klik hier om het volledige assortiment te bekijken. (U kan uw bestelling doormailen naar info@bubbelmobiel.be)

Een goed glas wijn is een genot voor uw smaakpapillen. Het is als het ware een katalysator voor een gezellig avondje met vrienden en familie of een perfecte aanvulling bij uw maaltijd. Wijnhandel De Bubbelmobiel in Rumst, bij Mechelen, heeft een ruim aanbod van kwalitatieve wijnen tegen democratische prijzen.

  • Fuga, Chardonnay en Sauvignon
    Deze droge witte wijn uit de Languedoc is gemaakt uit Chardonnay (45%), Sauvignon (45%) en een klein beetje Viognier (10%). Ideale balans tussen fris en fruitig, kan apart of bij visgerechten worden gedronken. De geur van lentebloesem en mango doet u helemaal overstag gaan. Prijs vanaf 6 euro.
  • Oude Kaap elegant wijn
    Deze frisse aperitiefwijn met een alcoholpercentage van 11,5% wordt onder andere bij lichtzoete desserts gebruikt. Kenmerkend is de licht strogele kleur, heeft een geurmix van perzik, abrikoos, meloen, appel en tropisch fruit. Mooie fruitaroma’s en aangename zuren. Nog zes andere soorten in het assortiment, prijs begint vanaf 4,50 euro.

Uiteraard worden ook de liefhebbers van rode wijn niet uit het oog verloren. Zo is er de keuze tussen maar liefst acht soorten van de Enrique Mendoza, een Spaanse wijn waarbij de druiven zonder insecticiden worden geteeld en die alleen gevoed worden met compost uit eigen stallen en een precieze hoeveelheid water.

Een flesje wijn in uw kelder is altijd een goed idee. Bekijk het volledige aanbod hier en geef uw bestelling via mail of telefonisch door aan wijnhandel De Bubbelmobiel in Rumst, bij Mechelen.